maandag 25 april 2016

Spice Five is de mini-onderneming van 6 Handel, die kruiden verkoopt samen met een recept om een gerecht klaar te maken. Zo vermijdt de kok om bij het bereiden van een  gerecht grote hoeveelheden kruiden te kopen om eens iets nieuws uit te proberen.

spiceWij verkopen allerlei kruiden zoals rozemarijn, basilicum, oregano, tijm, dragon, marjolein, cayenne, cajun, koriander en gember. Daarbij horen er verschillende gerechten zoals: gemarineerde lamsbout uit Nieuw-Zeeland, Siciliaanse gehaktballetjes, exotische salade met avocado en Creoolse stoofpot met kip.
Zoals blijkt uit de reacties op onze website, zijn klanten vaak tevreden over onze originele gerechten en de uitstekende kwaliteit en  smaak van onze kruiden.

Vanaf maandag 25/04 zal er een bestelbon ophangen op de DJ en het SAP. Wij zullen de bestelbonnen komen ophalen bij de beide vestigingen op maandag 02/05.  Als jullie besteld hebben, zullen jullie via smartschool een mail ontvangen waarop vermeld zal staan  wanneer wij precies komen leveren.
EN wij hebben een speciale actie. BIJ DE AANKOOP VAN 2 ZAKJES KRIJGEN JULLIE 1 ZAKJE GRATIS !

Jullie kunnen Spice Five altijd via de sociale media bereiken:

  • Facebook: Spicefive
  • Website: spice-five.simplesite.com
  • E-mail: spicefive5@gmail.com

Over Frank Hoornaert

leraar Sint-Guido-Instituut, Anderlecht
Dit bericht is geplaatst in recept. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord