maandag 20 juni 2016 (2)

Dag allemaal

Ik had graag nog iets willen zeggen.

Wij hebben dit jaar de eer gehad om les te krijgen van mevrouw Ria Van Der Voort. Wij, die verpleegkunde studeren, zullen wel weten dat het haar laatste schooljaar is, nu zij op pensioen gaat. Ik had haar graag via deze weg eventjes in de bloemen willen zetten.

image(3)image(4)

Mevrouw Van Der Voort heeft jarenlang les gegeven op het Sint-Guido-Instituut. Onze klas OOG heeft het geluk gehad, als ik het zo mag noemen, om nog les van haar te mogen hebben. We herinneren ons allemaal de eerste dag dat we les kregen van haar, we waren wat zenuwachtig en ik durfde zelfs geen woord te zeggen. Laten we eerlijk zijn: mevrouw Van Der Voort heeft altijd die strenge blik en uiterlijk.

Het is een les geweest om nooit over iemand te oordelen als je die niet kent. Zij is een schat van een leerkracht met een zeer grote kennis van de psychiatrie. Als ze ons wat vertelde uit haar rijke ervaring voelden wij ons net of we aanwezig waren in een 3D film (lol). Natuurlijk was ze af en toe wat streng maar dat is normaal als de studenten zich niet aan de afspraken houden.

Mag ik het hier bij laten, mevrouw Van Der Voort, hopelijk zal u dit nog kunnen lezen, want OOG wil u héél hard bedanken voor alles wat u ons geleerd hebt en voor de toffe lessen.

  • Soumaya Bakour uit OOG

Over Frank Hoornaert

leraar Sint-Guido-Instituut, Anderlecht
Dit bericht is geplaatst in evenement. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord