vrijdag 5 mei 2017 (1)

“Een reis om nooit te vergeten” (Leo van 4T)

Vandaag hebben we tijdens de les toerisme de citytrip naar Parijs besproken. We dienden een evaluatie te maken over vervoer, logies, programma en sfeer. Bovendien kregen we de opdracht om 2 foto’s te kiezen die de reis voor ons typeren.

De commentaren waren over het algemeen zeer positief. Alle leerlingen van onze klas vonden dat ze een zeer geslaagde en leuke reis hebben beleefd. Leo vond zelfs dat dit echt een reis was om niet te vergeten.

Arman vond de catacomben wel een bezoekje waard. Er waren oneindig veel botten en schedels van mensen uit 17de eeuw. Deze foto’s zijn genomen door Leila. Ook voor haar was dit een bijzondere ervaring.

De volgende foto werd vanop de Eiffeltoren genomen. Het was geweldig en je ziet er de Seine en bijna heel Parijs. Gelukkig was het uitzicht de moeite waard na al die trappen.

 

Melissa had Parijs al meerder keren bezocht, maar
met de school was dit de beste keer!

 

Deze foto’s zijn voor Nisrine de toppers. Een minpuntje aan deze reis: in het gastgezin werd er niet zo goed gekookt. Er kwam ook weinig op tafel. Toch vond ze het een fantastische reis!

Vooraleer de lichtstad te verlaten en terug te keren naar Brussel, kregen we vrij op de Champs Elysées.  L’Arc de Triomphe bevindt zich aan het westelijke eind van de Champs-Elysées. Voor Elena was dit haar favoriete plekje in Parijs.

Voor Migane was het Centre Pompidou een voltreffer. Ook het pleintje ervoor is heel bijzonder.

 

Deze foto’s zijn Adlan’s favoriete plekjes.

Foto 1: Toen we aan Le Louvre kwamen, vond ik het daar echt prachtig! Een mooie plaats met de glazen pyramiden. Er waren daar veel mensen en een aangename sfeer.

Foto 2: Tijdens onze wandeling in Parijs, was er een muur waar op geschreven was. We konden “Ik hou van je” in meerdere talen terugvinden: Je t’aime, ik hou van je, ti amo … Een goede plaats voor koppeltjes. We kregen er toen een opdracht bij. Ik was wel moe van al het stappen, maar die opdracht was vrij leuk en ging vlot.

Dit bericht is geplaatst in (beeld)verhaal, uitstap. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord