vrijdag 9 februari 2018

C&M bezoekt Vakantiesalon

Thailand is dit jaar het gastland op het Vakantiesalon. Vrouwen die aangekleed waren in hun traditionele kledij dansen er. Het is alsof we in Thailand waren en dat was echt super!

Er is ook veel gastronomie en dynamiek dit jaar zoals dans en muziek. Megane interviewt iemand van de luchtvaart-maatschappij Pacific Cathay. Hij was echt aardig en ze nam een leuke foto met hem (zie links).

Voor onze uitstap hebben we een taak gemaakt. We hebben daar heel veel tijd in gestoken: de taak was nogal omslachtig. Zo hebben we niet veel tijd gehad om alle stands  te bezoeken. De meesten van ons zijn dan ook langer gebleven en niet meer mee naar school teruggekeerd.

Vorig jaar toen ik in toerisme zat, kwam ik echt om de stands te bezoeken, maar nu ik dit jaar in 5 C&M zit, zijn de opdrachten eerder gericht  naar de standhouders en dienden we ons in de huid van de standhouders te plaatsen en hen te interviewen. De focus ligt nu op hoe men als bedrijf beurzen organiseert.

Ik vond het bezoek aan het vakantiesalon heel interessant.  We ontdekken er vele bedrijven zoals Neckermann, MSC Cruises. We konden kennis maken met verschillende landen en bij sommige landen waren er activiteiten. Ik had veel plezier, aldus Hamida.

Dit bericht is geplaatst in uitstap. Bookmark de permalink.