dinsdag 29 maart 2022 (6)

Ik was op stage in een elektriciteitsbedrijf. De eerste uren moest ik toekijken en materialen brengen en kuisen. Na de middag hebben we plannen bekeken en de controle gedaan van stopcontactkabels, want er waren een paar fouten. Ik moest met kabels werken voor de stopcontacten, onder meer op het plafond. Ik moest de controle doen en meehelpen om kabels vast te zetten met een machine.

We hebben ook een alarm geplaatst op de werf want er was altijd een dief die de kabels kwam stelen. We moesten ook kabels tot de 8ste verdieping trekken en vastzetten. We hebben ook de kabels voor de lift vastgezet. Ik moest gaatjes in de muren maken zodat de kabels konden doorgaan. We moesten ook naar de Brico gaan om materiaal te gaan kopen.

Ik vond het niet leuk want van 6:30 tot 15 u op een werf werken is moeilijk. Ik was altijd moe, want het was altijd hard werken. Ik weet ook niks van elektriciteit daarom was het nog moeilijker en soms te saai. Soms moest ik heel de dag gewoon kabels vast zetten het was niet leuk.

  • Enes Kula – 5BOTE

Over Frank Hoornaert

leraar Sint-Guido-Instituut, Anderlecht
Dit bericht is geplaatst in evenement. Bookmark de permalink.