vrijdag 22 april 2022

Onvergetelijke 100 dagen

Onze laatste 100 dagen! Een dag waar we lang op gewacht hebben. Een dag waarop we allemaal samen plezier zouden hebben. Voor deze 100 dagen zouden we ons ook verkleden.

Dat heeft het voor mij nog leuker gemaakt. Onze kostuums kopen, ons schminken enzovoort: het is magisch. Alle klassen hadden zeer originele thema’s gekozen. Met mijn klas gingen we ons verkleden in de jaren 70 : Flower Power 🌸  De andere klassen gingen gekleed in 90’s, Peaky Blinders, traditionele kleding enz. Het is echt geweldig om te zien dat iedereen zich had ingezet voor de laatste 100 dagen.

De dag begint met ontbijt op de DJ-campus. Er is ruim keuze: cornflakes, eieren, pannenkoeken, yoghurt enz. Het ontbijt is erg goed, net als de sfeer. Alle klassen samen, iedereen lacht samen, oud-leraren komen hallo zeggen, er wordt gezongen, kortom, het ontbijt was een groot succes!

Net na het ontbijt gingen we samen wat foto’s maken. Want ja, we moeten een souvenir hebben aan onze mooie kostuums en vooral aan deze buitengewone dag. De volgende stap was bowlen. Het was een van de beste momenten van de dag. Er werd veel gelachen in de zaal, gedanst op de muziek. Het enige minpuntje is dat ik helaas niet gewonnen heb :(:(.

Na het bowlen, op naar het trampoline-park. We deden allemaal onze schoenen uit en twee seconden later stond iedereen zich uit te leven op de trampolines. Zelfs de leraren! Wat echt leuk was aan de dag was dat de leraren echt cool waren. Ze waren niet tegen ons aan het schreeuwen alsof we kinderen waren, maar ze hadden echt plezier met ons. In het trampolinepark deden we van alles : vechten, tikkertje, parcours, enz.

Ik denk dat het lang geleden is dat we zoveel plezier hebben gehad. We gingen terug naar onze kindertijd, toen we plezier hadden, lachten en nergens anders aan dachten. Na het trampolinepark was de dag nog niet voorbij. Iedereen ging naar Thurn & Taxis voor een teambuildingspel. De leraren hadden een heleboel spelletjes voorbereid die we in groepjes konden spelen. Het was echt een leuke activiteit. Iedereen was gehaast om te winnen en het was leuk om te zien dat voor een keer iedereen alles gaf.

En helaas eindigde hier onze mooie dag. Ik zal die dag nooit van mijn leven vergeten. Over een paar jaar, als ik terugkijk op mijn zesde jaar, zullen de laatste 100 dagen een van de dingen zijn waar ik direct aan denk. Het was echt leuk dat we allemaal samenkwamen om gewoon: plezier te maken. Dank aan de leraren die deze dag voor ons georganiseerd hebben! Het was een onvergetelijke dag.

  • Selma Benaisa, 6ECMT

Over Frank Hoornaert

leraar Sint-Guido-Instituut, Anderlecht
Dit bericht is geplaatst in evenement. Bookmark de permalink.