maandag 15 februari 2016 (1)

Wij stellen voor…
de leerlingenraad 2de graad TSO op ’t SAP

Wie zijn wij? Enthousiaste leerlingen van het 3de en 4de jaar die van de school een leuke plaats willen maken voor ons allemaal. Dat zijn deze leerlingen: Mehdi en Berkan lr1(4Handel), Elisara en Letitzia (4T), Emilie en Divine (4STWa), Kaoetar en Asmae (4STWb), Abdoul en Melissa (3T), Norah en Margaux (3STW), Mohamed en Hamza (3Handel). Norah van 3STW is onze voorzitter. Zij gaat telkens het verslag van de leerlingenraad bespreken bij mevrouw Guns. Dat verslag wordt geschreven door één van de drie leerkrachten die ons goed begeleiden, namelijk mevrouw Slembrouck, mevrouw Philips of mevrouw De Wolf.
Wat doen we ? Maandelijks vergaderen om leuke activiteiten te organiseren.
Welke activiteiten organiseren we ? We houden ons vooral bezig met gezellige refterdagen. We zoeken steeds naar en thema en proberen dit dan in te kleden, op vlak van muziek, eten en een klein activiteitje (spelletje, quiz,…)
Doen we ook iets serieus? Ja hoor, we bespreken ook het schoolreglement, het examenrooster en het talenbeleid van de school. We formuleren voorstellen en geven deze aan mevrouw Guns. Soms lukt om een voorstel te verwezenlijken, soms niet…

Hieronder fotootje van de gezellige refterdag op 2 februari in het teken van Valentijn:lr2

Over Frank Hoornaert

leraar Sint-Guido-Instituut, Anderlecht
Dit bericht is geplaatst in (beeld)verhaal. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord