donderdag 24 november 2016

4 Toerisme op Safari naar Planckendael

Eergisteren hebben we de zoo van Planckendael bezocht. Ik vond het een zeer leuke uitstap.

We hebben verschillende soorten dieren gezien zoals de leeuw, de olifant, de giraf, de koala en zo voort. Mijn lievelingsdier, was zeker de leeuw omdat hij zo mooi is en ook omdat ik Leo heet. Hij is mijn naamgenoot. Ik mocht dan ook de leeuw  presenteren.Ik keek er echt naar uit om oog in oog te staan met de leeuw. Het was de eerste keer dat ik in een zoo van België geweest ben.

Het een heel mooie ervaring voor mij want ik vergelijk Planckendael met de zoo die ik in Canada heb bezocht. De zoo van Canada is wel groter maar hier in Planckendael hebben ze dieren dat ik nooit eerder heb gezien. Dat vond ik heel tof. Ik kan wel zeggen dat ik zeer blij was die dag omdat ik heel erg van dieren hou. Ik dacht dat het daar heel proper en stil ging zijn. Vervelend was wel dat arbeiders op sommige plekken aan het werk waren. Hierdoor konden we bepaalde dieren niet zien.

Ik vond het ook bijzonder jammer dat we de zebra niet hebben gezien. In het algemeen was de uitstap een super mooie ervaring en ik hoop dat we een dag terug naar Planckendael zullen gaan. Met dank aan onze ons leerkracht Mevrouw De Ridder voor het organiseren van deze uitstap. We hadden veel plezier en hebben ervaren hoe het moet zijn om deze dieren op een safarireis te zien.  We hebben een heel leerrijke dag gehad en gelukkig was het weer ook goed. Ik zal die zoo zeker bezoeken met mijn familie!

  • Leo van 4 Toerisme
Dit bericht is geplaatst in evenement. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord