woensdag 18 januari 2023

Top 5 series

Zit je niks te doen en heb je zin om nieuwe fantastische series te ontdekken? Wij hebben trendy series op een rij gezet voor jou!

In de afdeling “anime” komen er verschillende coole series voor:

TOKYO GHOUL

Tokyo Ghoul - Rotten Tomatoes

Gebaseerd op de gelijknamige manga van Sui Ishida. Het eerste seizoen bestaat uit slechts twaalf afleveringen en werd geproduceerd door Studio Pierrot, een Japanse animatiestudio. Het verhaal lijkt op het eerste gezicht doodnormaal, maar in de sombere nachten worden bijzondere wezens namelijk Ghouls wakker. Ze zijn bloeddorstige binge-eaters. Volg het superspannende avontuur van Kaneki en zijn ontwikkeling.

 

ATTACK ON TITAN

Attack on Titan 4 - Attack on Titan 4 (ebook), Hajime Isayama | 9781612626185 | Boeken | bol.com

Wordt door vele mensen als nummer 1 van alle animes beschouwd. In een wereld die al meer dan een eeuw wordt geteisterd door mensetende titanen, hebben de weinige overlevenden van de mensheid geen andere keuze dan zich te barricaderen in een vestingstad.

 

THE VIMPIRE DAIRIES

The Vampire Diaries - Duisternis, L.J. Smith | 9789022558393 | Boeken | bol.com

The Vampire Diaries is het verhaal rondom twee vampierbroers (Stefan en Damon Salvatore), die geobsedeerd zijn door hetzelfde meisje, Elena Gilbert. In het eerste seizoen (2009) keren de broers na decennia terug naar hun thuishaven in Mystic Falls, Virginia. Daar ontmoet Stefan een bijzonder meisje.

 

THE ORIGINALS

The Originals - Where to Watch and Stream - TV Guide

Deze serie vertelt het verhaal van de oorspronkelijke Vampierfamilie en de gevaarlijke vampier/weerwolf-kruising Klaus, die terugkeert naar de magische smeltkroes van de Franse wijk van New Orleans – een stad die hij eeuwen geleden hielp bouwen.

 

 

 

 

ALICE IN BORDERLAND

Alice in Borderland - Rotten Tomatoes

Een jonge man met een passie voor videogames bevindt zich met zijn twee vrienden in een alternatief Tokyo waar ze gevaarlijke games moeten spelen om te overleven. Veel kijkplezier!

  •  Imane El Khoumri & Rania Lakhloufi
Dit bericht is geplaatst in (beeld)verhaal, tip. Bookmark de permalink.